To prepare dill for the winter, conveniently place the necessary products on your desktop. Wash the dill and dry on a paper towel. Peel the garlic. Prepare a meat grinder and small sterilized jars with screw caps.
Чтобы заготовить укроп на зиму, удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Укроп вымойте, обсушите на бумажном полотенце. Чеснок очистите от шелухи. Приготовьте мясорубку и маленькие стерилизованные баночки с винтовыми крышками.
Grind the food. Cut the dill along with the stems into small pieces 3-4 cm long. Grind together with the garlic in a meat grinder or blender.
Измельчите продукты. Укроп вместе со стеблями порежьте на небольшие кусочки длиной по 3-4 см. Измельчите вместе с чесноком в мясорубке или блендере.
Preserve the dill. Pour oil over the green mass, sprinkle with salt, mix the products. Place into jars and close with screw caps.
Законсервируйте укроп. Зеленую массу залейте маслом, посыпьте солью, смешайте продукты. Разложите по баночкам, закройте винтовыми крышками.
Store dill prepared for the winter in the refrigerator for 9 months.
Заготовленный на зиму укроп храните в холодильнике в течение 9 месяцев.