Prepare ingredients for recipe. Rinse the beef with cold water and cut into large strips. Peel, wash and grate the carrots using a Korean or regular grater. Peel, wash and chop the garlic. Wash the greens, dry and finely chop.
Подготовьте продукты для приготовления по рецепту. Говядину промойте холодной водой и нарежьте крупной соломкой. Морковь почистите, помойте и натрите на корейской или обычной терке. Чеснок почистите, помойте и измельчите. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Season the carrots. Place the grated carrots in a bowl, add chopped garlic, salt, pepper and Korean carrot seasoning. Mix well.
Заправьте морковь. Тертую морковь переложите в миску, добавьте измельченный чеснок, соль, перец и приправу для корейской моркови. Хорошо перемешайте.
Fry the beef. Place the meat in a frying pan with heated vegetable oil. Fry over medium heat until done.
Обжарьте говядину. Выложите мясо на сковороду с разогретым растительным маслом. Пожарьте на среднем огне до готовности.
Combine the ingredients. Add the fried beef to the carrots and mix well. Let the salad brew in a cool place and serve.
Соедините ингредиенты. Обжаренную говядину добавьте к моркови и хорошо перемешайте. Дайте салату настояться в холодном месте и подавайте к столу.
Before serving, sprinkle with sesame seeds and herbs.
Перед подачей посыпьте кунжутом и зеленью.