Prepare the necessary ingredients for cooking. Wash the eggplants, cut off the tails and cut into strips, add salt and leave for 30 minutes. Then squeeze out excess moisture. Peel, wash and grate the carrots using a Korean or regular grater. Peel the onion, wash it and cut it into half rings. Peel, wash and chop the garlic. Wash the greens, dry and chop.
Подготовьте нужные ингредиенты для приготовления. Баклажаны помойте, отрежьте хвостики и нарежьте соломкой, посолите и оставьте на 30 минут. Затем отожмите их от лишней влаги. Морковь почистите, помойте и натрите на корейской или обычной терке. Лук почистите, помойте и нарежьте полукольцами. Чеснок почистите, помойте и измельчите. Зелень помойте, обсушите и нашинкуйте.
Season carrots and onions. Combine chopped onion and grated carrots in a bowl, add coriander, sugar and nutmeg.
Приправьте морковь и лук. Нарезанный лук и натертую морковь соедините в миске, добавьте кориандр, сахар и мускатный орех.
Fry the eggplants. Heat oil in a frying pan and add eggplants. Fry over medium heat until lightly golden.
Пожарьте баклажаны. На сковороде разогрейте масло и выложите баклажаны. Обжаривайте на среднем огне до легкой золотистости.
Assemble the salad. Send the hot eggplants to the onions and carrots, pour in vinegar, soy sauce, add chopped garlic, salt and pepper. Sprinkle sesame seeds on top. Stir and add chopped parsley. Let cool, cover the bowl with a lid or film and put it in the refrigerator for 3 hours to infuse.
Соберите салат. Горячие баклажаны отправьте к луку с морковью, влейте уксус, соевый соус, добавьте измельченный чеснок, соль, перец. Посыпьте сверху кунжутом. Перемешайте и добавьте нашинкованную петрушку. Дайте остыть, накройте миску крышкой или пленкой и уберите на 3 часа в холодильник для настаивания.
Before serving, garnish the salad with sesame seeds.
Перед подачей украсьте салат кунжутом.