Conveniently place the products you need on your desktop. Wash bell peppers and herbs and dry on paper towels. Remove the stem, seeds and internal membranes from the pepper.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Болгарский перец и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. У перца удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the meat and bell pepper into thin strips. Chop the dill. Open the package of carrots and place in a colander to drain excess marinade.
Подготовьте продукты для салата. Тонкими полосками нарежьте мясо и болгарский перец. Укроп измельчите. Откройте упаковку с морковью, откиньте на дуршлаг, чтобы стек лишний маринад.
Assemble the salad. Place beef, peppers, carrots, and herbs in a deep salad bowl. Season with mayonnaise and stir.
Соберите салат. В глубокий салатник выложите говядину, перец, морковь, зелень. Приправьте майонезом и перемешайте.
Before serving, garnish the salad with beef and Korean carrots with fresh parsley leaves.
Перед подачей украсьте салат с говядиной и корейской морковью листиками свежей петрушки.