Wash the carrots with a brush under running water and peel. Peel the garlic. Soak soy asparagus in cold water for 6-8 hours. Change the water every hour. Then drain in a colander. Wash the dill and dry on paper towels. Boil rice to serve in advance.
Морковь вымойте щеткой под проточной водой, почистите. Чеснок очистите от шелухи. Замочите соевую спаржу в холодной воде на 6-8 часов. Каждый час меняйте воду. Затем откиньте на дуршлаг. Укроп вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Заранее отварите рис для подачи.
Prepare the dressing. In a small bowl, combine soy sauce, ginger, sugar, salt and pepper. Mix the ingredients.
Приготовьте заправку. В небольшой миске соедините соевый соус, имбирь, сахар, соль и перец. Перемешайте компоненты.
Chop ingredients for salad. Cut the asparagus into pieces 3-5 cm long. Grate the carrots on a Korean grater, pass the garlic through a press or cut into thin slices. Chop the dill.
Измельчите продукты для салата. Спаржу нарежьте кусочками длиной 3-5 см. Морковь натрите на корейской терке, чеснок пропустите через пресс или нарежьте тонкими слайсами. Укроп порубите.
Form a salad. Place soy asparagus, dill, carrots and garlic in a salad bowl. Pour in the dressing, stir, let sit for 30 minutes.
Сформируйте салат. В салатник выложите соевую спаржу, зелень укропа, морковь и чеснок. Залейте заправкой, перемешайте, дайте настояться 30 минут.
Serve Korean asparagus with carrots with a side dish of boiled rice.
Спаржу по-корейски с морковью подайте к столу с гарниром из отварного риса.