Rinse the stomachs under cold water and boil them in salt water, let cool. Rinse the pepper and apple, remove the core and seeds. Peel the onion. Rinse the celery and lettuce leaves and dry on paper towels.
Желудки промойте под холодной водой и сварите их в соленой воде, дайте остыть. Ополосните перец и и яблоко, очистите их от сердцевины с семенами. Лук очистите от шелухи. Сельдерей и листья салата промойте и обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the apple with the peel into strips. Also chop the celery and pepper. Chop the onion into thin half rings. Squeeze out excess moisture from carrots. Mix the ingredients and sprinkle with sugar. Leave the food until the juice appears, and then drain it.
Подготовьте продукты для салата. Яблоко вместе с кожурой нарежьте соломкой. Также нарежьте сельдерей и перец. Лук нашинкуйте тонкими полукольцами. Морковь отожмите от лишней влаги. Смешайте продукты и посыпьте сахаром. Оставьте продукты до появления сока, а затем слейте его.
Dress the salad. Cut the chicken stomachs into strips and add to other products, mix. Place lettuce leaves on a serving platter. Then spread the mixed salad on the leaves. Heat sunflower oil in a frying pan and add Korean carrot seasoning, vinegar and soy sauce. Stir the mixture and pour it over the salad. Place the dish in the refrigerator for 1 hour.
Заправьте салат. Куриные желудки нарежьте соломкой и добавьте к другим продуктам, перемешайте. Листья салата выложите на сервировочном блюде. Затем на листьях разложите смешанный салат. Разогрейте подсолнечное масло на сковороде и добавьте к нему приправу для моркови по-корейски, уксус и соевый соус. Перемешайте смесь и полейте ею салат. Уберите блюдо в холодильник на 1 час.
Serve Korean chicken gizzards with carrots on a common serving platter. When serving, you can drizzle the salad with a little more dressing.
Куриные желудки по-корейски с морковью подавайте на общем сервировочном блюде. При подаче можно еще раз полить салат небольшим количеством заправки.