Wash the garlic arrows well, cut off the top part of the shoots and cut them into 3 cm pieces. Wash and peel the carrots. Rinse the herbs and dry them on a paper towel.
Чесночные стрелки хорошо промойте, отрежьте у побегов верхнюю часть и разрежьте их на части размером 3 см. Морковь помойте и очистите от кожуры. Пряную зелень промойте и обсушите на бумажном полотенце.
Fry the garlic. Heat sunflower oil in a frying pan. Place the prepared garlic arrows and fry them until golden brown.
Обжарьте чеснок. На сковороде разогрейте подсолнечное масло. Выложите подготовленные стрелки чеснока и обжаривайте их до золотистого цвета.
Prepare carrots and greens. Grate the carrots on a special grater for Korean dishes or cut into strips. Finely chop the parsley and dill.
Приготовьте морковь и зелень. Морковь потрите на специальной терке для корейских блюд или нарежьте соломкой. Петрушку и укроп мелко нашинкуйте.
Assemble the salad. In a bowl, mix garlic arrows, carrots and dill with parsley. Add sugar, salt, coriander, pepper mixture and Korean seasoning. Then add soy sauce and apple cider vinegar to the salad. Mix well. Place the Korean-style garlic arrows and carrots to marinate in the refrigerator for 2 hours.
Соберите салат. В миске смешайте чесночные стрелки, морковь и укроп с петрушкой. Добавьте сахар, соль, кориандр, смесь перцев и приправу по-корейски. Затем добавьте в салат соевый соус и яблочный уксус. Хорошо перемешайте. Чесночные стрелки с с морковью по-корейски поставьте мариноваться в холодильник на 2 часа.
Serve Korean-style garlic arrows with carrots as a cold appetizer for the main course. Place the salad in a small bowl and garnish with a sprig of basil.
Подавайте чесночные стрелки с морковью по-корейски в качестве холодной закуски к основному блюду. Выложите салат в небольшую пиалу и украсьте веточкой базилика.