To prepare Korean carrot and chicken roll, prepare the necessary ingredients. Drain the liquid from the Korean carrots. Remove the chicken meat from the bone and chop finely. Wash the dill and chop finely.
Чтобы приготовить рулет из корейской моркови и курицы, подготовьте необходимые ингредиенты. С моркови по-корейски слейте жидкость. Отделите мясо курицы от кости и мелко нарежьте. Зелень укропа промойте и мелко нарубите.
Prepare the pita bread. Place the first sheet of lavash on the table and spread some of the sour cream on it. Grate the cheese and spread evenly over the sour cream. Cover the resulting mixture with a second sheet of pita bread and press lightly so that the mass “sticks together.”
Подготовьте лаваш. Разложите на столе первый лист лаваша и намажьте его частью сметаны. Натрите сыр на терке и равномерно разложите на сметане. Накройте получившуюся смесь вторым листом лаваша и слегка придавите, чтобы масса «склеилась».
Spread the filling and roll it up. Spread the remaining sour cream over the surface of the second sheet of pita bread, arrange the chicken pieces and carrots. Carefully roll into a tight roll, wrap it in cling film and keep in the refrigerator for 20-30 minutes.
Разложите начинку и сверните рулет. Оставшуюся часть сметаны распределите по поверхности второго листа лаваша, разложите кусочки курицы и морковь. Аккуратно скатайте плотный рулет, заверните его в пищевую пленку и подержите в холодильнике 20-30 минут.
Before serving, cut the Korean carrot and chicken roll into equal pieces and place them on a serving plate. Sprinkle the roll with chopped dill.
Перед подачей разрежьте рулет из корейской моркови и курицы на равные кусочки и разложите их на сервировочной тарелке. Посыпьте рулет нарезанной зеленью укропа.