Rinse the chicken fillet and boil it in salted water. Wash and peel the pepper, removing the stem and core with seeds. Peel the onion. Prepare a glass or ceramic salad bowl. Wash the parsley and divide it into thin sprigs.
Промойте куриное филе и отварите его в подсоленной воде. Помойте и почистите перец, убрав плодоножку и сердцевину с семенами. Очистите лук. Приготовьте стеклянный или керамический салатник. Зелень петрушки помойте и разделите на тонкие веточки.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the chicken into small pieces, the pepper into strips, and the onion into small cubes. Squeeze the Korean carrots to remove excess liquid.
Подготовьте ингредиенты для салата. Курицу нарежьте небольшими кусочками, перец — соломкой, а лук — маленькими кубиками. Отожмите корейскую морковь, чтобы убрать лишнюю жидкость.
Make a salad. Mix chicken, peppers, onions and Korean carrots in a salad bowl. Add salt to taste and season with mayonnaise. Mix everything.
Сделайте салат. Смешайте в салатнике курицу, перец, лук и корейскую морковь. Посолите по вкусу и заправьте майонезом. Все перемешайте.
Before serving, garnish the salad with fresh parsley.
Перед подачей украсьте салат свежей зеленью петрушки.