Wash and boil the chicken breast in salted water. Cool and separate the meat from the bones and skin. Hard-boil the eggs, cool in cold water and peel off the shells. Peel the onion. Place the Korean carrots in a colander to drain excess liquid. Prepare a dish to form the salad. To serve, wash the dill and separate the thick stems.
Помойте и отварите в соленой воде куриную грудку. Остудите и отделите мясо от кости и кожи. Сварите вкрутую яйца, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Очистите лук. Корейскую морковь откиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость. Подготовьте блюдо для формирования салата. Укроп для подачи помойте и отделите от него толстые стебли.
Chop ingredients for salad. Cut the chicken into small pieces, the mushrooms into cubes, grate the cheese on a fine grater, and the eggs on a coarse grater.
Измельчите продукты для салата. Курицу нарежьте небольшими кусочками, грибы — кубиками, натрите сыр на мелкой терке, а яйца — на крупной.
Form a “man’s tears” salad. Place the chicken on the dish as the first layer, brush it with some mayonnaise, then place layers of onions and mushrooms in turn, brush with mayonnaise again. Next, add layers of eggs, mayonnaise, carrots, mayonnaise and cheese in order. If necessary, salt the ingredients as you add them.
Сформируйте салат "мужские слезы". Выложите на блюдо первым слоем курицу, смажьте ее частью майонеза, затем положите по очереди слои лука и грибов, снова смажьте майонезом. Далее по порядку выложите слои яиц, майонеза, моркови, майонеза и сыра. При необходимости солите ингредиенты по мере выкладывания.
Garnish the "man's tears" salad with dill sprigs and green olives when serving.
Украсьте салат "мужские слезы" при подаче веточками укропа и зелеными оливками.