Wash and peel the zucchini and carrots. Peel the onions and garlic. Finely chop the onion. Prepare clean, sterilized canning jars with lids.
Помойте и почистите кабачки и морковь. Очистите лук и чеснок от шелухи. Лук мелко нарежьте. Приготовьте чистые стерилизованные банки с крышками для консервирования.
Marinate the vegetables. Grate the carrots and zucchini using a special grater for Korean salads or a medium regular one. Mix them and add seasoning, sugar, salt, vinegar and oil, mix thoroughly and leave for 3 hours.
Замаринуйте овощи. Натрите морковь и кабачки на специальной терке для корейских салатов или средней обычной. Смешайте их и добавьте приправу, сахар, соль, уксус и масло, тщательно перемешайте и оставьте на 3 часа.
Preserve zucchini and carrots. Add finely chopped onion to the mixture. Place the mixture in jars along with the released juice, and add whole cloves of garlic. Cover the jars with lids, place them in a pan of water, place it on the stove and sterilize the jars for 20 minutes after boiling. Close the jars tightly, let cool at room temperature and place in a cool, dry place for storage.
Законсервируйте кабачки с морковью. Добавьте в смесь мелко порезанный лук. Разложите смесь по банкам вместе с выделившимся соком, туда же положите целые зубчики чеснока. Прикройте банки крышками, поместите их в кастрюлю с водой, поставьте ее на плиту и простерилизуйте банки в течение 20 минут после закипания. Плотно закройте банки, дайте остыть при комнатной температуре и переставьте в сухое прохладное место на хранение.
Make a real Korean salad from the preparation by adding a little soy sauce, red pepper and sesame seeds.
Сделайте из заготовки настоящий корейский салат, добавив немного соевого соуса, красного перца и кунжута.