Prepare ingredients for Korean cabbage and carrots. Cut the cabbage into slices, grate the carrots using a Korean carrot grater or cut into thin strips with a regular knife. Peel the garlic and chop it.
Подготовьте продукты для капусты с морковью по-корейски. Капусту нарежьте дольками, морковь натрите на терке для корейской моркови или нарежьте тонкой соломкой обычным ножом. Чеснок почистите, измельчите.
Prepare Korean-style cabbage and carrot salad.
Приготовьте салат из капусты с морковью по-корейски.
Finish cooking. Heat vegetable oil in a frying pan, turn off the stove, add garlic, coriander, red and black pepper, turmeric, quickly mix in a frying pan, pour into a bowl with salad. Stir and press down a little. Cover the bowl with a lid and refrigerate for 2 hours.
Завершите приготовление. В сковороде раскалите растительное масло, выключите плиту, добавьте чеснок, кориандр, красный и черный перец, куркуму, быстро смешайте в сковороде, вылейте в миску с салатом. Перемешайте и немного придавите. Накройте миску крышкой, уберите в холодильник на 2 часа.
Serve the finished cabbage with carrots in Korean style to the table with a meat dish.
Готовую капусту с морковью по-корейски подавайте к столу с мясным блюдом.