Prepare the ingredients for the mushroom glade salad with Korean carrots. Wash the cucumber and chop into strips. Cut the chicken breast into medium pieces. Chop the dill.
Подготовьте продукты для салата грибная поляна с корейской морковью. Огурец помойте, нашинкуйте соломкой. Куриную грудку разделайте на средние кусочки. Укроп измельчите.
Prepare vegetables and meat. Boil potatoes and eggs (hard-boiled). Fry the chicken in oil until golden brown, 15–17 minutes. Salt and add pepper. Cut the chicken into cubes. Coarsely grate the potatoes and chop the eggs.
Подготовьте овощи и мясо. Отварите картофель и яйца (вкрутую). Курицу обжарьте в масле до золотистого цвета 15–17 минут. Посолите, добавьте перец. Нарежьте курицу кубиками. Картофель крупно натрите, яйца измельчите.
Make a salad. Cover the bottom of the salad bowl with cling film. Place the mushrooms so that the caps are facing down. Sprinkle with herbs. After this, place Korean carrots, cucumbers, and mayonnaise in layers. Then chicken, mayonnaise, potatoes. Grease with mayonnaise again. Sprinkle egg on top and press down. Wrap in cling film and refrigerate for 15 minutes.
Сделайте салат. Дно салатника застелите пищевой пленкой. Выложите грибы так, чтобы шляпки смотрели вниз. Посыпьте зеленью. После этого послойно разместите корейскую морковь, огурцы, майонез. Затем курицу, майонез, картошку. Снова смажьте майонезом. Посыпьте сверху яйцом, утрамбуйте. Заверните в пищевую пленку, уберите в холод на 15 минут.
Remove the cling film, turn the salad bowl onto a flat wide dish and serve.
Снимите пищевую пленку, переверните салатник на плоское широкое блюдо и подавайте к столу.