Prepare food for harvesting carrots and beets for the winter. Peel the beets, carrots, onions, and garlic. Chop the beets and carrots into small strips. Cut the tomatoes into medium slices. Chop the onion and garlic. Tip: Choose dense tomatoes with thick skins for preparing the preparation. Soft varieties will turn into puree in the appetizer.
Подготовьте продукты для заготовки из моркови со свеклой на зиму. Свеклу, морковь, лук, чеснок почистите. Свеклу и морковь нашинкуйте мелкой соломкой. Помидоры нарежьте средними дольками. Лук и чеснок измельчите. Совет: Выбирайте для приготовления заготовки плотные помидоры с толстой шкуркой. Мягкие сорта превратятся в закуске в пюре.
Prepare a preparation of carrots and beets for the winter. Grease the pan with sunflower oil. Add beets, carrots, tomatoes, onions, and garlic. Stir. Simmer vegetables for 30 minutes. Then add salt and chili pepper. Simmer for another 20 minutes. Add vinegar to the prepared salad. Stir. Place in sterilized jars, close with screw caps, and cover with a blanket until cooled for 6-8 hours. Then put it in a cool, dark place.
Приготовьте заготовку из моркови со свеклой на зиму. Смажьте кастрюлю подсолнечным маслом. Выложите свеклу, морковь, помидоры, лук, чеснок. Перемешайте. Тушите овощи 30 минут. Затем посолите, добавьте перец чили. Тушите еще 20 минут. В готовый салат добавьте уксус. Перемешайте. Разложите по стерилизованным банкам, закройте винтовыми крышками, укутайте одеялом до остывания на 6-8 часов. Затем уберите в темное прохладное место.
Serve a snack version of salad with beets and carrots in bowls.
Закусочный вариант салата со свеклой и морковью подавайте в креманках.