Prepare ingredients for homemade shawarma with Korean carrots. Cut the chicken into medium pieces. Shred the cabbage. Chop cucumbers and tomatoes. Grate the cheese on a fine grater. Tip: Any cabbage is suitable for cooking - white, Beijing, red, etc.
Подготовьте продукты для домашней шаурмы с корейской морковью. Курицу нарежьте на средние кусочки. Нашинкуйте капусту. Измельчите огурцы и помидоры. Сыр натрите на мелкой терке. Совет: Капуста для приготовления подойдет любая — белокочанная, пекинская, краснокачанная и др.
Prepare the filling. Salt and pepper the chicken. Heat half a portion of oil in a frying pan. Fry the meat for 10-15 minutes until done. Cut the finished fillet into small cubes. In a separate bowl, make the vegetable mixture. Combine cabbage, cucumbers, tomatoes, salt and remaining vegetable oil.
Приготовьте начинку. Курицу посолите, поперчите. Раскалите в сковороде половину порции масла. Обжарьте мясо 10-15 минут до готовности. Нарежьте готовое филе мелкими кубиками. В отдельной миске сделайте овощную смесь. Соедините капусту, огурцы, помидоры, соль и оставшееся растительное масло.
Assemble the shawarma. Divide each sheet of pita bread into two equal parts. Lubricate the pita bread with mayonnaise and ketchup. Place chicken near the narrowest edge of the pita bread, then vegetable salad, Korean carrots, and cheese. Roll the pita bread into a roll. The edges need to be folded inward to prevent the filling from falling out. Fry the shawarma on both sides in a dry frying pan for 1-2 minutes.
Соберите шаурму. Каждый лист лаваша разделите на две равные части. Смажьте лаваши майонезом и кетчупом. Возле самого узкого края лаваша разместите курицу, затем овощной салат, корейскую морковь, сыр. Сверните лаваш в рулет. Края нужно завернуть внутрь, чтобы начинка не выпала. Обжарьте шаурму с той и другой стороны на сухой сковороде по 1-2 минуты.
Serve homemade shawarma with Korean carrots warm.
Подавайте домашнюю шаурму с корейской морковью в теплом виде.