Wash the mushrooms, clean them if necessary. Boil the eggs hard and peel them. Squeeze the carrots so that no liquid remains. Wash the parsley and divide it into thin sprigs. Prepare a wide, shallow salad bowl.
Грибы помойте, если нужно, почистите. Яйца отварите вкрутую и очистите от скорлупы. Морковь отожмите, чтобы не осталось жидкости. Петрушку промойте и разделите на тонкие веточки. Приготовьте широкий неглубокий салатник.
Fry the mushrooms. Melt the butter in a frying pan. Cut the champignons into cubes and fry until golden brown.
Пожарьте грибы. Растопите сливочное масло на сковороде. Порежьте шампиньоны кубиками и обжарьте до золотистого цвета.
Prepare the remaining ingredients. Dice the eggs. Cut the carrots into thin strips. Cut the sausage into cubes. Grate the cheese on a fine grater.
Подготовьте остальные ингредиенты. Нарежьте кубиками яйца. Морковь порежьте тонкой соломкой. Кубиками порежьте колбасу. Потрите на мелкой терке сыр.
Assemble the layered salad. Mix sour cream with salt and pepper. Place the sausage on the bottom of the salad bowl and spread it with sour cream. Then spread the eggs and also coat with dressing. Place the next layer of mushrooms and brush with sour cream again. Finally, arrange the carrots. It is not necessary to coat the top layer with dressing - this will make the salad look brighter. Sprinkle cheese on top of carrots.
Соберите слоеный салат. Сметану смешайте с солью и перцем. В салатник на дно выложите колбасу и намажьте ее сметаной. Затем распределите яйца и также промажьте заправкой. Следующим слоем выложите грибы и снова смажьте сметаной. В завершение разложите морковь. Верхний слой не обязательно смазывать заправкой — так салат будет выглядеть более ярким. Сверху посыпьте морковь сыром.
Garnish the salad with Korean carrots and fried mushrooms with parsley sprigs and canned corn.
Салат с корейской морковью и грибами жареными украсьте веточками петрушки и консервированной кукурузой.