Rinse fresh vegetables under cold water, remove the top leaves from the cabbage. Rinse the chicken fillet and dry it on a napkin. Squeeze the carrots from the brine.
Свежие овощи промойте под холодной водой, снимите с капусты верхние листья. Филе курицы ополосните и обсушите на салфетке. Морковь отожмите от рассола.
Prepare the salad base. Boil the chicken for 20 minutes and leave to cool. Then cut it into small pieces. Shred the Chinese cabbage thinly. Cut the cucumbers into thin strips. Grind the nuts in a blender. Mix all ingredients with Korean carrots.
Приготовьте основу салата. Курицу отварите в течение 20 минут и оставьте остужаться. Затем порежьте ее на небольшие кусочки. Нашинкуйте тонко пекинскую капусту. Огурцы нарежьте тонкой соломкой. Орехи измельчите в блендере. Все ингредиенты смешайте с морковью по-корейски.
Make a gas station. Remove the zest from the lime quarter by grating the top layer of peel with a grater. Then squeeze out the juice. Add honey, soy sauce and oil. Mix everything thoroughly.
Сделайте заправку. Снимите цедру с четвертинки лайма, потерев верхний слой кожуры на терке. Затем выдавите сок. Добавьте мед, соевый соус и масло. Тщательно все перемешайте.
Dress the salad. Add dressing to the base of chicken, carrots, cucumber and cabbage and stir. Leave the salad to brew for 20 minutes.
Заправьте салат. В основу из курицы, моркови, огурца и капусты добавьте заправку, перемешайте. Оставьте салат на 20 минут настояться.
To make the salad look restaurant-quality when served, sprinkle it with sesame seeds.
Чтобы салат выглядел при подаче, как в ресторане, посыпьте его семенами кунжута.