Thaw the fish on the bottom shelf of the refrigerator or at room temperature. Cut the herring into fillets, then remove the skin, cut the fillet crosswise into small pieces (2-3 cm long and about 1 cm wide). Peel the carrots and grate them using a medium grater or a Korean carrot grater. Peel the onion, cut in half, cut into half rings or feathers.
Разморозьте рыбу на нижней полке холодильника или при комнатной температуре. Разделайте селедку на филе, затем снимите кожу, нарежьте филе поперек небольшими кусочками (по 2-3 см длиной и примерно 1 см шириной). Очистите морковь и натрите ее на средней терке или на терке для корейской моркови. Лук очистите, разрежьте пополам, нарежьте полукольцами или перьями.
Prepare the marinade. Heat vegetable oil in a frying pan, add tomato paste, stir and bring to a boil over medium heat. Fry the pasta for 3-5 minutes, stirring occasionally. Then remove from heat and cool.
Приготовьте маринад. В сковороде разогрейте растительное масло, выложите в него томатную пасту, перемешайте и на среднем огне доведите до кипения. Прожарьте пасту 3-5 минуты, периодически помешивая. Затем снимите с огня и остудите.
Prepare Korean herring with carrots. Place the herring fillets in a deep bowl. Add grated carrots and onions to the fish. Pour in vinegar, add salt, add peppers and mix thoroughly. Pour in the cooled marinade from tomato paste fried in oil and mix thoroughly.
Подготовьте сельдь по-корейски с морковью. Выложите филе сельди в глубокую миску. Тертую морковь и лук сложите к рыбе. Влейте уксус, всыпьте соль, добавьте перцы и тщательно перемешайте. Влейте остывший маринад из прожаренной на масле томатной пасты и тщательно перемешайте.
Leave the fish to marinate. Place the fish and vegetables in a non-plastic resealable container or other sealable container. Place in the refrigerator for 12-18 hours to marinate.
Оставьте рыбу мариноваться. Выложите рыбу с овощами в закрывающийся контейнер не из пластика или другую закрывающуюся посуду. Уберите на 12-18 часов в холодильник для маринования.
Serve the prepared Korean-style pickled herring to the table, placing it on a dish and garnishing with herbs.
Подавайте готовую маринованную сельдь по-корейски к столу, выложив на блюдо и украсив зеленью.