Recipes / Salad with liver and Korean carrots Салат с печенью и корейской морковью
Dishes with liver are perfect for lunch or dinner for the whole family: for dad - for its satiety, for mom - because the liver does not contain so many calories, and for children - for its high content of vitamins B, A, C, E and PP. However, many children do not like its taste, then it is worth preparing the liver with carrots in Korean: such a salad will reveal the taste of the offal from the best side. The dish can be prepared using a variety of ingredients; this Korean Carrot Liver recipe, for example, contains pickled cucumbers and onions, but does not contain corn.
Печень отлично подходит для обеда или ужина всей семьи: папе — за сытность, маме — за малое содержание калорий, детям — за обилие витаминов группы B, A, C, E и PP. Но многим детям вкус печени не нравится, поэтому можно приготовить печень с морковью по‑корейски: такой салат раскроет вкус субпродукта с наилучшей стороны. Блюдо может готовиться с разными ингредиентами; в этом рецепте печени с корейской морковью, к примеру, присутствуют маринованные огурцы и репчатый лук, но кукурузы там нет.
Steps / Шаги:
Wash the onion and peel it. Wash your liver. Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Помойте лук и очистите его от шелухи. Помойте печень. Соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками.
Boil the liver. Pour water into a saucepan and place the liver. After the water boils, cook over moderate heat for 15-20 minutes. The finished offal is easily pierced with a knife, and white juice flows out of it. Remove the liver and cool it.
Сварите печень. В кастрюлю налейте воду и положите печень. После того, как вода закипит, варите на умеренном огне 15-20 минут. Готовый субпродукт легко протыкается ножом, а сок из него вытекает белый. Достаньте печень и остудите ее.
Prepare the necessary ingredients. Cut the cooled liver into small pieces. Squeeze out excess liquid from Korean carrots. Fry the onion in a frying pan with butter until golden.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Остывшую печень порежьте на мелкие кусочки. Морковь по-корейски отожмите от лишней жидкости. Обжарьте лук на сковороде с маслом до золотистости.
Assemble the salad. Combine the ingredients in a salad bowl, add salt and pepper. Season the salad with mayonnaise. Stir before serving.
Соберите салат. Соедините в салатнике ингредиенты, добавьте соль с перцем. Заправьте салат майонезом. Перемешайте перед тем, как подать на стол.
To serve, place the salad on plates and garnish the edges with fresh parsley leaves. If desired, you can add small pickled gherkins to the parsley.
При подаче разложите салат по тарелкам и украсьте по краям листьями свежей петрушки. При желании к петрушке можно добавить маленькие маринованные корнишоны.