Wash the cucumber. Boil the eggs and peel them. Open the can of corn and drain the liquid.
Помойте огурец. Сварите яйца и очистите от скорлупы. Откройте банку кукурузы и слейте с нее жидкость.
Prepare your food. Finely chop the hard-boiled eggs. Chop the carrots into smaller pieces if necessary. Cut the crab sticks into slices, the cucumber into small cubes.
Подготовьте продукты. Мелко нарежьте отваренные вкрутую яйца. Морковь при необходимости порежьте помельче. Крабовые палочки нарежьте ломтиками, огурец — небольшими кубиками.
Assemble the salad. Place the chopped ingredients in a salad bowl or deep container. Add corn and a little salt. Dress the salad with mayonnaise before tossing thoroughly. Let sit for 10 minutes and serve.
Соберите салат. Переложите нарезанные продукты в салатник или глубокую емкость. Добавьте кукурузу и немного соли. Заправьте салат майонезом перед тем, как тщательно перемешать. Дайте настояться 10 минут и подайте к столу.
To surprise guests with a restaurant serving, you can give the salad an even shape, similar to a small cake. The role of the “cherry” on such a mini-cake will be played by an olive with a sprig of fresh dill.
Чтобы удивить гостей ресторанной подачей, можно придать салату ровную форму, похожую на маленький торт. Роль «вишенки» на таком мини-торте будет играть оливка с веточкой свежего укропа.