Wash the bell pepper. Drain excess liquid from Korean carrots. Wash the chicken fillet and pat dry.
Вымойте болгарский перец. Слейте лишнюю жидкость с корейской моркови. Вымойте куриное филе и обсушите.
Boil the chicken. Pour water into a saucepan, add chicken breast, salt, black pepper and bay leaf. Cook for 15 minutes over medium heat, then reduce heat and cook for another 15 minutes. Drain the broth and let the meat cool.
Сварите курицу. В сотейник налейте воду, положите куриную грудку, добавьте соль, черный перец и лавровый лист. Варите 15 минут на среднем огне, затем уменьшите огонь и варите еще 15 минут. Слейте бульон и дайте мясу остыть.
Make a salad. Remove the seeds and stem from the bell pepper and cut into strips. Cut the boiled chicken into small pieces. Mix chicken fillet and bell peppers in a salad bowl or deep bowl, add Korean carrots and season with mayonnaise. Stir the salad and place it in the refrigerator for 1 hour so that it has time to soak.
Сделайте салат. Удалите из болгарского перца семена, плодоножку и нарежьте соломкой. Вареную курицу нарежьте на небольшие кусочки. Смешайте в салатнике или глубокой миске куриное филе и сладкий перец, добавьте морковь по-корейски и заправьте майонезом. Перемешайте салат и отправьте в холодильник на 1 час, чтобы он успел пропитаться.
To surprise guests, the salad can be served in the form of rolls with pita bread. To do this, you need to spread the salad on pita bread, then wrap it tightly in a roll. Then the roll should be cut into not too thin slices.
Чтобы удивить гостей, салат можно подать в виде рулетиков с лавашем. Для этого нужно разложить салат на лаваше, после чего плотно завернуть в рулет. Затем рулет стоит разрезать на не слишком тонкие ломтики.