Rinse the chicken fillet and boil it in lightly salted water. Cool and cut into strips. Hard-boil the eggs, cool and peel them, then cut them. Wash the parsley, dry it and chop it. Prepare a deep salad bowl for mixing ingredients.
Промойте куриное филе и отварите его в слегка подсоленной воде. Остудите и нарежьте соломкой. Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите их от скорлупы, затем нарежьте. Зелень петрушки промойте и обсушите, измельчите. Приготовьте глубокий салатник для смешивания ингредиентов.
Prepare the crackers. Cut the baguette into small cubes, add salt and pepper. Heat the olive oil in a frying pan and fry the baguette cubes until golden brown.
Приготовьте сухари. Нарежьте багет маленькими кубиками, посолите и поперчите. На сковороде разогрейте оливковое масло и обжарьте кубики багета до золотистой корочки.
Make a salad with Korean carrots and croutons. Grate the cheese on a coarse grater. Add Korean carrots to the chicken. Add chopped herbs, cheese and eggs. Season the salad with mayonnaise, salt, pepper and mix.
Сделайте салат с корейской морковью и сухариками. Сыр потрите на крупной терке. К курице добавьте корейскую морковь. Добавьте нарезанную зелень, сыр и яйца. Заправьте салат майонезом, посолите, поперчите и перемешайте.
Serve the finished salad with Korean carrots in portions. Place croutons on top of the salad.
Готовый салат с корейской морковью подавайте порционно. Поверх салата разложите сухарики.