Hard-boil the eggs - bring to a boil and cook for 10 minutes, then cool in cold water. Wash and dry the dill and parsley. Divide the parsley into thin sprigs. Prepare cling film for forming rolls.
Сварите яйца вкрутую — доведите до кипения и варите 10 минут, затем остудите в холодной воде. Укроп и петрушку промойте и обсушите. Разделите петрушку на тонкие веточки. Подготовьте пищевую пленку для формирования рулетов.
Prepare the filling. Peel the eggs and grate them on a medium or coarse grater. Also grate the cheese coarsely. Mix eggs and cheese. Squeeze the Korean carrots from the marinade and add to the bowl with the eggs and cheese. Finely chop the dill, add it to the other filling ingredients, add mayonnaise. Mix the finished filling.
Приготовьте начинку. Очистите яйца и натрите их на средней или крупной терке. Сыр также крупно натрите. Перемешайте яйца и сыр. Корейскую морковку отожмите от маринада и добавьте в миску к яйцам и сыру. Мелко нарежьте укроп, выложите его к другим ингредиентам начинки, добавьте майонез. Перемешайте готовую начинку.
Form into a roll. Unfold the pita bread on the table and spread the filling evenly on it, slightly retreating from the edges. Roll up the roll and wrap it in cling film. Place the roll in the refrigerator for 1 hour so that the pita bread is saturated with the juices of the filling.
Сформируйте рулет. Разверните лаваш на столе и равномерно разложите на нем начинку, немного отступая от краев. Сверните рулет и оберните его пищевой пленкой. Положите рулет в холодильник на 1 час, чтобы лаваш пропитался соками начинки.
Before serving, cut the roll into equal pieces and place them on a serving plate. Garnish roll portions with parsley sprigs.
Перед подачей нарежьте рулет на равные кусочки и разложите их на сервировочной тарелке. Украсьте порции рулета веточками петрушки.