Rinse the champignons well. Peel the garlic. Rinse the dill thoroughly and dry on a paper towel. Prepare a saucepan, a grater and a container with a lid for pickling mushrooms.
Хорошо промойте шампиньоны. Чеснок очистите от шелухи. Укроп тщательно промойте и обсушите на бумажном полотенце. Приготовьте кастрюлю, терку и емкость с крышкой для маринования грибов.
Boil the mushrooms. Pour water into a saucepan and place on fire. Add salt, pepper and bay leaf and wait until it boils. Place the whole mushrooms in the marinade and leave to cook for 10 minutes.
Отварите грибы. Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. Добавьте соль, перец и лавровый лист, дождитесь кипения. Грибы целиком положите в маринад и оставьте вариться на 10 минут.
Prepare the garlic mixture. Grate the garlic and chop the dill. Mix the ingredients in a marinating container, add vinegar, sugar and oil. Remove the finished mushrooms from the broth with a slotted spoon and add them to the mixture, stirring. Place the champignons with garlic in the refrigerator to marinate for 1 hour, stirring the mushrooms every 20 minutes.
Подготовьте чесночную смесь. Чеснок потрите на терке, укроп порежьте. Смешайте ингредиенты в емкости для маринования, добавьте к ним уксус, сахар и масло. Готовые грибы выловите из отвара шумовкой и переложите в смесь, перемешайте. Поставьте шампиньоны с чесноком в холодильник мариноваться на 1 час, помешивая грибы каждые 20 минут.
Serve pickled mushrooms with garlic over boiled potatoes.
Подавайте маринованные грибы с чесноком к отварному картофелю.