Rinse the sauerkraut and place in a colander to drain excess liquid. Chop if the cabbage is very large. If you plan to prepare homemade minced meat, cut the meat into small pieces and grind them in a meat grinder. Rinse tomatoes and bell peppers for serving. Peel the pepper from the inside with seeds and cut into strips, cut the tomatoes into semicircular slices.
Квашеную капусту промойте и откиньте на дуршлаг — пусть с нее стечет лишняя жидкость. Нарежьте, если капуста очень крупная. Если планируется приготовить домашний фарш, порежьте мясо на небольшие кусочки и прокрутите их на мясорубке. Помидоры и болгарский перец для подачи промойте. Перец очистите от внутренней части с семенами и нарежьте полосками, помидоры нарежьте полукруглыми дольками.
Stew the cabbage. Chop the cabbage. Heat a deep frying pan high. Pour olive oil over it and heat for 1 minute. Then add the cabbage and simmer for 25 minutes.
Потушите капусту. Капусту порежьте. Сильно разогрейте глубокую сковороду. Вылейте на нее оливковое масло и прогрейте 1 минуту. Затем выложите капусту и тушите ее 25 минут.
Cook the cabbage along with the minced meat. Add meat to cabbage, mix everything. Simmer the dish for another 10 minutes. 5 minutes before readiness, add tomato paste, pepper and salt.
Приготовьте капусту вместе с фаршем. Добавьте к капусте мясо, все перемешайте. Тушите блюдо еще 10 минут. За 5 минут до готовности добавьте томатную пасту, перец и соль.
You can serve stewed sauerkraut with minced meat as a separate dish with vegetables - for example, tomatoes and sweet peppers.
Подавать тушеную квашеную капусту с фаршем можно как самостоятельное блюдо с овощами — например, помидорами и сладким перцем.