Conveniently place the products you need on your desktop. To serve, wash mango and mint and pat dry on paper towels. Prepare a blender and a jar with a lid.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Манго и мяту для подачи вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте блендер и банку с крышкой.
Prepare mango for coconut chia pudding. Peel the mango and remove the pit. Puree the pulp using a blender.
Подготовьте манго для кокосового пудинга с семенами чиа. Манго очистите от кожуры, извлеките косточку. Мякоть превратите в пюре при помощи блендера.
Prepare the pudding. Combine chia seeds and coconut milk in a jar and mix well. Spread the mango puree on top and refrigerate for at least 1 hour.
Приготовьте пудинг. В банке соедините семена чиа и кокосовое молоко, хорошо перемешайте. Сверху выложите пюре манго и поставьте в холодильник минимум на 1 час.
For a dramatic presentation, prepare chia seed pudding in small jars with lids and garnish the top with a mint sprig and coconut flakes.
Для эффектной подачи приготовьте пудинг из семян чиа в маленьких банках с крышками, украсьте верх веточкой мяты и лепестками кокосовой стружки.