Rinse the meat, lard and fat mesh, pat everything dry with a paper towel. Peel the onion. Prepare a meat grinder, grill grate, barbecue and coals.
Промойте мясо, сало и жировую сетку, промокните все бумажным полотенцем. Лук очистите от кожуры. Приготовьте мясорубку, решетку для мангала, мангал и угли.
Make minced meat. Cut the fillet into pieces. Pass the meat, onions and lard through a meat grinder. Add salt and spices. Mix well, cover and refrigerate for 3 hours.
Сделайте фарш. Филе порежьте на кусочки. Пропустите через мясорубку мясо, репчатый лук и сало. Добавьте соль и специи. Хорошо перемешайте, накройте крышкой и отправьте в холодильник на 3 часа.
Prepare lula kebab. Grease the grill grate with vegetable oil. Wet your hands in water and form oblong sausages. Wrap each kebab in fat mesh. Place the kebabs on the grill and cover the top with the other half of the grill. Roast over the heat for 25-30 minutes, browning the kebabs evenly.
Приготовьте люля-кебаб. Решетку для мангала смажьте растительным маслом. Намочите руки в воде и сформируйте продолговатые колбаски. Обмотайте каждый кебаб жировой сеткой. Выложите кебабы на решетку, закройте сверху второй половинкой решетки. Обжаривайте на огне 25-30 минут, равномерно подрумянивая кебабы.
Serve turkey kebab hot with plenty of fresh herbs and vegetables.
Люля-кебаб из индейки подавайте к столу горячим с большим количеством свежей зелени и овощей.