Cut the onions and tomatoes into cubes, sausages into circles. Cut the potatoes into cubes. Crush the garlic in a press.
Лук и помидоры нарежьте кубиками, сосиски кружочками. Картофель нарежьте брусочками. Чеснок раздавите на прессе.
Cook pork broth in a 4-quart saucepan. Add salt to taste.
Сварите бульон из свинины в кастрюле объемом 4 литра. Посолите по вкусу.
Fry sausages and onions in a frying pan, add garlic and tomatoes. Stirring, add tomato paste and a few tablespoons of water, simmer for 7-10 minutes.
В сковороде обжарьте сосиски и лук, добавьте чеснок и помидоры. Помешивая, добавьте томатную пасту и несколько ложек воды, тушите 7-10 минут.
Place potatoes into boiling broth and cook for 5-7 minutes.
В кипящий бульон закиньте картофель, варите 5-7 минут.
After 5-7 minutes, add vegetable and sausage dressing, as well as beans, to the pan with the broth and potatoes. Cook over medium heat until the potatoes are done.
Через 5-7 минут добавьте в кастрюлю с бульоном и картофелем заправку из овощей и сосисок, а также фасоль. Варите на среднем огне до готовности картофеля.
The finished soup goes well with sour cream, so it is better to serve it with it.
Готовый суп хорошо сочетается со сметаной, поэтому подавать его к столу лучше с ней.