Wash the pork. Peel the onion. Mix salt and spices for barbecue.
Помойте свинину. Лук очистите. Смещайте соль и специи для шашлыка.
Cut the pork into equal rectangular pieces. Cut the onion into rings. Place meat and onions in a bowl.
Нарежьте свинину одинаковыми прямоугольными кусочками. Нарежьте лук кольцами. Сложите мясо с луком в миску.
Add salt mixed with barbecue seasonings. Add mineral water and mix everything with your hands. Leave to marinate in the refrigerator for 2 hours.
Добавьте соль, смешанную с приправами для шашлыка. Добавьте минералку и перемешайте все руками. Оставьте мариноваться в холодильнике на 2 часа.
Thread the meat onto skewers, place on the grill and fry for 15 minutes.
Нанизывайте мясо на шампуры, поместите на мангал и жарьте в течении 15 минут.
Serve the meat on the skewers on a beautiful tray. Garnish the dish with fresh vegetables and herbs.
Подавайте мясо, не снимая с шампуров на красивом подносе. Украсьте блюдо свежими овощами и зеленью.