Cut the pork into medium pieces.
Нарежьте свинину средними кусочками.
In a large bowl, combine soy sauce, mustard, honey, apple cider vinegar, olive oil, lemon juice, and spices. Marinate the meat for 30 minutes in the resulting marinade.
В большой миске смешайте соевый соус, горчицу, мед, яблочный уксус, оливковое масло, сок лимона, специи. Замаринуйте мясо на 30 минут в получившемся маринаде.
Heat a frying pan, place the meat in it along with the marinade, add salt and cloves. Fry in a frying pan without a lid until the meat is caramelized.
Разогрейте сковороду, выложите в нее мясо вместе с маринадом, посолите, добавьте гвоздику. Жарьте на сковороде без крышки, пока мясо не закарамелизуется.
Once the meat begins to caramelize, cover with a lid. Simmer for another 20-25 minutes until the meat is tender.
Как только мясо начнет карамелизироваться, накройте крышкой. Тушите еще 20-25 минут, пока мясо не станет мягким.
Serve the finished dish with country-style potatoes. You can also sprinkle with fresh herbs.
Готовое блюдо подайте с картофелем по-деревенски. Также можете посыпать свежей зеленью.