Wash the pork. Peel the apricots and separate them into pieces, removing the pits.
Помойте свинину. Почистите абрикосы и разберите на части, удалив косточки.
Grind the apricots with syrup in a blender. Add salt, teriyaki sauce, honey, ginger and cinnamon to the resulting mass. Melt the butter meat in a saucepan.
Измельчите блендером абрикосы с сиропом. Добавьте к получившейся массе соль, соус терияки, мед, имбирь и корицу. Растопите сливочное мясо в сотейнике.
Fry the meat on all sides in melted butter. Add the apricot spice mixture to the meat. Bring to a boil, then simmer for 45 minutes.
Обжарьте мясо со всех сторон в растопленном масле. Добавьте к мясу абрикосовую смесь со специями. Доведите до кипения, после томите 45 минут.
Remove the meat and cover with foil. Dilute the starch with water and pour into the apricot sauce remaining in the saucepan. Bring to a boil. Brush the meat on all sides with the resulting sauce.
Достаньте мясо и накройте фольгой. Разведите крахмал водой и перелейте в оставшийся в сотейнике абрикосовый соус. Доведите до кипения. Смажьте мясо со всех сторон получившимся соусом.
Serve the meat hot on a beautiful plate garnished with apricot slices. Pour the sauce into a separate bowl.
Подавайте мясо горячим на красивой тарелке, украшенной дольками абрикосов. В отдельную миску налейте соус.