Cut the meat into steaks. Finely chop the spinach, apple and onion. Cut the cheese into thin strips. Preheat the oven to 200 degrees.
Мясо нарежьте стейками. Шпинат, яблоко и лук мелко нарежьте. Сыр нарежьте тонкими полосками. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Fry the chopped onion until transparent, add spinach and apple. Salt, pepper, add nutmeg. Simmer for 3-4 minutes.
Порезанный лук обжарьте до прозрачности, добавьте шпинат и яблоко. Посолите, поперчите, добавьте мускатный орех. Тушите 3-4 минуты.
Beat the meat through the film with a chop mallet, place stewed onions with spinach and apple on each piece of meat, and cheese on top.
Мясо отбейте через пленку молоточком для отбивных, на каждый кусок мяса положите потушенный лук со шпинатом и яблоком, а сверху сыр.
Place the pieces of meat on top of each other, carefully tie them with threads to maintain their shape. You can also put the meat in foil and bake in it.
Сложите кусочки мяса друг на друга, аккуратно перевяжите нитками, чтобы сохранилась форма. Также, можно сложить мясо в фольгу, и выпекать в ней.
Bake in the oven for 1.5-2 hours. After the meat has cooled, remove the threads.
Выпекайте в духовке 1,5-2 часа. После того как мясо остынет, удалите нитки.
Sprinkle the finished baked pork with finely chopped herbs or mustard seeds.
Готовую запеченную свинину посыпьте мелко порезанной зеленью или зернами горчицы.