Cut the apple and onion into small pieces, pork into medium pieces.
Яблоко и лук нарежьте мелкими кусочками, свинину кусочками средними.
Roll the meat in flour, fry until golden brown in a frying pan heated with vegetable oil. Place the meat, after frying, in an empty pan.
Мясо обваляйте в муке, обжарьте до румяности на раскаленной с растительным маслом сковороде. Выложите мясо, после жарки, в пустую кастрюлю.
Melt the butter in a frying pan and fry the apples and onions for a few minutes. Add sour cream and curry, simmer for another 3-4 minutes.
На сковороде растопите сливочное масло, обжарьте на нем яблоки с луком несколько минут. Добавьте сметану и карри, тушите еще 3-4 минуты.
Place the mixture of apples, sour cream and onions into the pan with the meat. Add water, bay leaf, allspice. Cover with a lid and simmer over very low heat for 40-50 minutes.
Смесь яблок, сметаны и лука переложите в кастрюлю с мясом. Добавьте воду, лавровый лист, душистый перец. Накройте крышкой, и тушите на очень слабом огне 40-50 минут.
Finely chopped herbs added at the end of cooking will add a delicious aroma to the meat and make it more appetizing in appearance.
Мелко нарезанная зелень, добавленная в конце приготовления, добавит и вкусный аромат мясу, и сделает его более аппетитным с виду.