Cut the meat into medium pieces. Cut the onion, carrots and garlic into slices.
Нарежьте мясо средними кусочками. Лук, морковь и чеснок нарежьте кружочками.
Place the meat in a bowl, add salt, pepper, spices, pour 1 tbsp. olive oil. Marinate for 10 minutes.
Выложите в миску мясо, добавьте соль, перец, специи, полейте 1 ст.л. оливкового масла. Маринуйте 10 минут.
Heat the remaining oil in a frying pan and fry the meat until golden brown.
Оставшееся масло разогрейте на сковороде, обжарьте мясо до золотистого цвета.
Add onions, carrots and garlic to the meat. Simmer over low heat for 15 minutes.
Добавьте к мясу лук, морковь и чеснок. Тушите на медленном огне 15 минут.
Add tomato juice, salt to taste, simmer covered until done.
Добавьте томатный сок, посолите по вкусу, тушите под крышкой до готовности.
Add green peas and herbs. Simmer for another 5-7 minutes.
Добавьте зеленый горошек и зелень. Тушите еще 5-7 минут.
Meat with tomato juice will be a good addition to any porridge or mashed potatoes.
Мясо с томатным соком будет хорошим дополнением к любой каше или картофельному пюре.