Cut the meat into steaks and the onion into half rings.
Нарежьте мясо стейками, лук полукольцами.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place the steaks in the pan and fry on both sides.
Раскалите растительное масло на сковороде. Выложите в сковороду стейки, обжарьте с двух сторон.
Dissolve a pinch of salt and black pepper in 300 ml of milk, pour it into a preheated cauldron, add butter. Then add to seared steaks. Evaporate the milk over high heat and turn the meat every 5 minutes.
В 300 мл молока разведите щепотку соли и черного перца, перелейте его в разогретый казан, добавьте сливочное масло. Затем добавьте в поджаренные стейки. На сильном огне выпаривайте молоко, каждые 5 минут переворачивайте мясо.
When the milk has evaporated, pour another 300 ml of milk into the cauldron and evaporate it again, turning the meat every 5 minutes.
Когда молоко выпарится, влейте в казан еще 300 мл молока, и снова его выпарите, переворачивайте мясо каждые 5 минут.
Fry the onion in a frying pan. Add this onion to the cauldron with meat and milk.
В сковороде обжарьте лук. Добавьте этот лук в казан с мясом и молоком.
When the milk boils away a second time, pour in the remaining 400 ml of milk, add seasonings and salt. Simmer until the milk mass thickens.
Когда молоко выкипит второй раз, влейте оставшиеся 400 мл молока, добавьте приправы, посолите. Тушите до загущения молочной массы.
An excellent decoration for pork in milk sauce would be basil leaves.
Отличным украшением для свинины в молочном соусе будут листочки базилика.