Prepare the cooking molds and blender, as well as a steamer.
Подготовьте формочки для готовки и блендер, а также пароварку.
Throw the tomato, chopped onion, garlic and soy sauce into a blender, break the egg into it and beat until smooth.
Закиньте в блендер помидор, нарезанный лук, чеснок и соевый соус, разбейте туда яйцо и пробейте до однородности.
Pour the cottage cheese into a bowl. Add the egg-vegetable mixture there. You need to mix all the products thoroughly, but it is important not to overdo it, no need to beat.
Высыпьте в миску творог. Добавьте туда яично-овощную смесь. Нужно хорошенько перемешать все продукты, но важно не перестараться, не нужно взбивать.
Transfer the mixture into molds and place them in a double boiler, after covering the molds with foil. The cooking process takes approximately 30 minutes.
Переложите массу в формочки и отправьте их в пароварку, предварительно накрыв формочки фольгой. Процесс приготовления занимает примерно 30 минут.
Take out the prepared soufflé and let it cool slightly.
Достаньте приготовленное суфле и дайте ему немножко остыть.
Tomato soufflé can be sprinkled with pistachios on top; mint and dried oregano will not be unnecessary.
Томатное суфле можно посыпать фисташками сверху, не будет лишней мята и сушеный орегано.