Wash and peel the carrots, onions, and pumpkin.
Помойте, почистите морковь, лук, тыкву.
Cut the carrots and pumpkin into medium cubes, and the onion into half rings. Fry the vegetables over high heat in vegetable oil until golden brown. Take a stew pan and place the roasted vegetables in it.
Нарежьте морковь и тыкву средними кубиками, а лук – полукольцами. Обжарьте овощи на сильном огне на растительном масле до золотистой корочки. Возьмите форму для рагу, положите в нее обжаренные овощи.
Cut the chicken into portions and fry until golden brown on both sides over high heat. Place the chicken in the pan on top of the vegetables. Prepare the gravy by mixing sour cream, salt, curry, chili pepper, mustard and broth or water.
Нарежьте курицу на порционные кусочки и обжарьте до румяности с обеих сторон на сильном огне. Положите курицу в форму поверх овощей. Приготовьте подливку, смешав сметану, соль, карри, перец чили, горчицу и бульон или воду.
Pour the gravy over the chicken and vegetables and place pieces of cheese on top. Place the pan in a preheated oven at 200°C and bake until done, about 30 minutes.
Залейте подливой курицу с овощами и выложите сверху кусочки сыра. Поставьте форму в нагретую духовку до 200 °C и запекайте до готовности примерно 30 минут.
Serve the chicken and pumpkin stew hot in deep bowls with toasted bread.
Подавайте рагу из курицы с тыквой горячим в глубоких тарелках с тостами из хлеба.