Wash chicken, bell peppers, chili peppers and green onions. Peel the garlic.
Помойте куриное филе, болгарский перец, перец чили и зеленый лук. Почистите чеснок.
Cut the chicken fillet into cubes. Heat the vegetable oil in a wok and fry the fillet for 15 minutes. Remove from the pan to a plate.
Нарежьте куриное филе брусочками. В сковороде вок разогрейте растительное мало и обжарьте филе в течение 15 минут. Уберите из сковороды в тарелку.
Cut the bell pepper into thin strips and the chili pepper into rings, removing the seeds. Grind the garlic, mix starch, sugar, rice vinegar and soy sauce in a separate bowl.
Нарежьте болгарский перец тонкими полосками, а перец чили -колечками, удаляя семена. Измельчите чеснок, в отдельной посудине смешайте крахмал, сахар, рисовый уксус и соевый соус.
Fry the garlic and chili in a wok, add the bell pepper and cook for 7 minutes. Place the prepared chicken fillet on top and pour in the sauce, cook it all for about 5 minutes until the sauce thickens.
Поджарьте чеснок и чили в сковороде вок, добавьте болгарский перец и готовьте 7 минут. Положите к ним готовое куриное филе и влейте соус, готовьте все это примерно 5 минут до загустения соуса.
Garnish the dish with chopped green onions and sesame seeds. Serve a light salad of fresh vegetables and rice as a side dish.
Украсьте блюдо измельченным зеленым луком и кунжутными семечками. В качестве гарнира подавайте легкий салат из свежих овощей и рис.