Place the pork in the freezer for 1 hour. Soak the skewers in water.
Отправьте свинину на 1 час в морозилку. Замочите шпажки в воде.
Remove the pork from the freezer and cut into thin slices no larger than 5 mm. Then place the meat in a bowl, sprinkle with paprika, pour over soy sauce and stir.
Достаньте свинину из морозилки и нарежьте их тонкими слайсами не более 5 мм. Затем сложите мясо в миску, посыпьте паприкой, полейте соевым соусом и перемешайте.
Cover the bowl with the meat with cling film and leave to marinate for 12 hours in the refrigerator.
Закройте миску с мясом пленкой и оставьте мариноваться на 12 часов в холодильнике.
Thread the marinated pork pieces onto soaked bamboo sticks, spacing them 3cm apart. Place the chopsticks on the grid. Dry in the oven at 70°C for 6 hours.
Нанизывайте промаринованные кусочки свинины на вымоченные бамбуковые палочки на расстоянии 3 см друг от друга. Разместите палочки на решетке. Сушите в духовке при температуре 70 °C на протяжении 6 часов.
Serve spicy meat chips with beer with an assortment of your favorite sauces.
Подавайте острые мясные чипсы к пиву с ассорти из любимых соусов.