Wash Chinese cabbage and carrots. Peel the carrots and onions. Also peel and chop the ginger.
Помойте пекинскую капусту и морковь. Почистите морковку и репчатый лук. Также почистите имбирь и измельчите его.
Cut the chicken into thin strips, the dense part of the cabbage into small pieces, and the leaves into larger pieces. Then cut the carrots into small pieces and the onion into thin half rings.
Нарежьте курицу тонкими полосками, плотную часть капусты мелкими кусочками, а листья более крупными. Затем нарежьте морковь мелкими кусочками, а лук тонкими полукольцами.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the chicken pieces over high heat until golden brown, about 7 minutes. Add carrots, onions and ginger, stir and cook for another 5 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде, на сильном огне обжарьте кусочки курицы до золотистого цвета, примерно 7 минут. Добавьте морковь, лук и имбирь, перемешайте и жарьте еще 5 минут.
Add cabbage, spices, soy sauce and stir. Turn the heat to low, cover and cook for another 10 minutes.
Добавьте капусту, специи, соевый соус и перемешайте. Сделайте маленький огонь, накройте крышкой и готовьте еще 10 минут.
Serve the chicken and cabbage directly in the skillet with the bread croutons.
Подавайте курицу с капустой прямо в сковороде с гренками из хлеба.