Wash and dry the raisins, prepare a blender or food processor and baking dishes.
Помойте и обсушите изюм, подготовьте блендер или кухонный комбайн и формы для запекания.
Break the egg and carefully separate the white from the yolk. Place cottage cheese, flour and yolk in a blender bowl. Grind well and add raisins to the resulting mass. Stir.
Разбейте яйцо и аккуратно отделите белок от желтка. В чашу блендера положите творог, муку и желток. Хорошо измельчите и в полученную массу добавьте изюм. Перемешайте.
Beat the egg whites and sugar until foamy. Add the protein foam to the curd mixture and stir gently with a spatula so that the mass remains airy.
Взбейте белок с сахаром до устойчивой пены. Добавьте белковую пену в творожную смесь и аккуратно перемешайте лопаткой, чтобы масса оставалась воздушной.
Grease baking dishes with butter and place the curd mixture in them. Place the molds in an oven preheated to 150°C and bake for 20-25 minutes.
Смажьте формы для запекания сливочным маслом и разложите в них творожную смесь. Отправьте формы в разогретую до 150 °C духовку и выпекайте 20-25 минут.
Sprinkle the finished curd soufflé with powdered sugar, garnish with mint leaves and fresh berries. Serve it immediately after cooking, before it settles.
Посыпьте готовое творожное суфле сахарной пудрой, украсьте листочками мяты и свежими ягодами. Подавайте его сразу после приготовления, пока оно не осело.