Soak the beans overnight. Chop the onion for minced meat.
На ночь замочите фасоль. Лук измельчите для фарша.
Boil the beans for 1 hour over medium heat. Drain the water and puree the beans using a masher or blender.
Отварите фасоль в течение 1 часа на среднем огне. Слейте воду, сделайте из фасоли пюре при помощи толкушки или блендера.
Combine bean puree, minced meat, onion, herbs, egg, salt, pepper and milk in a bowl. Mix well.
Соедините в миске пюре из фасоли, фарш, лук, зелень, яйцо, соль, перец и молоко. Хорошо перемешайте.
Form cutlets from the resulting minced meat and roll them in flour. Fry them in a hot frying pan for 5-7 minutes on each side.
Слепите из полученного фарша котлеты, обваляйте их в муке. Обжарьте их на раскаленной сковороде по 5-7 минут с каждой стороны.
Ready cutlets can be served as a side dish for any dish. They go best with sour cream.
Готовые котлеты можно подавать в качестве гарнира к любому блюду. Лучше всего они сочетаются со сметаной.