Separate the whites from the yolks. Prepare a mixer, blender, frying pan and baking dishes.
Отделите белки от желтков. Подготовьте миксер, блендер, сковороду и формы для запекания.
Grind the walnuts in a blender and fry in a dry frying pan. While they are cooling, grind the yolks with sugar and boil the milk. Then combine the yolks, nuts and flour in a saucepan. Pour hot milk into the mixture in a thin stream, stirring constantly. Place the mixture on the fire and cook for about 7-8 minutes until it thickens. All this time the mass must be stirred.
Грецкие орехи измельчите в блендере и обжарьте на сухой сковороде. Пока они остывают, разотрите желтки с сахаром и вскипятите молоко. Затем в сотейнике соедините желтки, орехи и муку. Тонкой струйкой влейте в смесь горячее молоко, постоянно помешивая. Поставьте массу на огонь и варите примерно 7-8 минут, пока она не загустеет. Все это время массу необходимо помешивать.
Beat the whites into a strong foam. With the mixer running, carefully pour in the hot nut mixture and mix well. Grease baking dishes with oil and place the soufflé mixture in them. Place in an oven preheated to 200°C for 10-15 minutes. Sprinkle the soufflé with powdered sugar.
Взбейте белки в крепкую пену. Не выключая миксер, аккуратно влейте горячую ореховую массу и хорошо перемешайте. Смажьте формы для запекания маслом и разложите в них массу для суфле. Поставьте в разогретую до 200 °C духовку на 10-15 минут. Посыпьте суфле сахарной пудрой.
Drizzle chocolate syrup over the soufflé or add nuts.
Полейте суфле шоколадным сиропом или добавьте орешки.