Peel and wash the potatoes, grate hard cheese. Rinse and finely chop the parsley.
Почистите и помойте картофель, натрите твердый сыр. Ополосните и мелко нарежьте петрушку.
Mix greens with cheese. Cut the chicken meat into thin strips and fry it, seasoning with pepper and salt, in a dry, heated frying pan for about 3 minutes, stirring.
Перемешайте зелень с сыром. Мясо курицы нарежьте тонкими полосками и обжарьте его, поперчив и посолив, на сухой разогретой сковороде примерно 3 минуты, помешивая.
Grate the potatoes on a coarse grater, squeeze the mixture well and add eggs, flour and salt to the potatoes, mix. Heat a frying pan, add vegetable oil, spread the potatoes over the bottom, forming a pancake. Fry on one side for about 3 minutes and turn it over, place half the chicken on half the pancake, sprinkle with cheese and herbs.
Натрите картофель на крупной терке, хорошо отожмите массу и добавьте к картошке яйца, муку и соль, перемешайте. Разогрейте сковороду, добавьте растительного масло, распределите картофель по дну, формируя блин. Жарьте с одной стороны примерно 3 минуты и переверните его, на половину блина выложите половину курицы, посыпьте сыром с зеленью.
Fry until the cheese is melted. Cover the chicken and cheese portion with the free side of the potato pancake and fry for 1 minute on each side.
Жарьте до тех пор, пока сыр не расплавится. Свободной стороной картофельного блина накройте часть с курицей и сыром, обжарьте по 1 минуте с каждой стороны.
Serve chicken and potatoes along with sour cream and fresh vegetables.
Подавайте курицу с картофелем вместе со сметаной и свежими овощами.