Prepare the required ingredients in the quantities specified in the recipe. Sort the mushrooms, wash thoroughly and soak in cold water for 5 minutes. Wash the chicken fillet and peel the vegetables.
Подготовьте необходимые ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Грибы переберите, тщательно вымойте и замочите в холодной воде на 5 минут. Куриное филе помойте, овощи очистите от кожуры.
Cut the peeled potatoes into medium cubes, finely chop the chicken fillet and transfer the chopped ingredients into a pan with salted water. Place the pan on the stove, bring the broth to a boil and cook the meat and vegetables for 15 minutes over medium heat.
Очищенный картофель нарежьте средним кубиком, куриное филе мелко измельчите и переложите нарезанные ингредиенты в кастрюлю с подсоленной водой. Кастрюлю поставьте на плиту, доведите бульон до кипения и варите мясо с овощами в течение 15 минут на среднем огне.
While the broth with meat and potatoes is cooking, cut the bacon into strips and place in a frying pan heated with oil to fry on all sides for 5 minutes. When the bacon is ready, transfer it to a separate bowl, add the chopped onion and grated carrots to the frying pan, and fry the vegetable mixture until golden brown, about 5 minutes.
Пока варится бульон с мясом и картофелем, нарежьте соломкой бекон и отправьте в разогретую с маслом сковороду обжариваться со всех сторон в течение 5 минут. По мере готовности бекон переложите в отдельную посуду, а в сковороду высыпьте нарезанный лук и тертую морковь, обжаривайте овощную смесь до появления золотистого вида примерно 5 минут.
Cut the prepared chanterelles into small pieces, add them to the vegetables and fry the mixture for another 5 minutes. When ready, transfer the roast along with the bacon into a saucepan and cook the soup for 5 minutes. Add grated processed cheese and finely chopped green onions to the soup and stir the dish until the cheese is completely dissolved. Cover the soup with a lid, remove from the stove and let it brew.
Подготовленные лисички нарежьте небольшими кусочками, присоедините их к овощам и обжаривайте массу еще 5 минут. По мере готовности зажарку вместе с беконом переложите в кастрюлю и варите суп на протяжении 5 минут. Добавьте в суп натертый плавленый сыр и мелкорубленный зеленый лук и перемешайте блюдо до полного растворения сыра. Накройте суп крышкой, уберите с плиты и дайте настояться.
Serve hearty mushroom soup with chicken and chanterelles hot, adding fresh herbs, sour cream and garlic croutons.
Сытный грибной суп с курицей и лисичками подавайте в горячем виде, дополнив его свежей зеленью, сметаной и чесночными гренками.