Prepare the required ingredients according to the list in the specified quantities. Be sure to sift the flour to obtain a fluffy dough, peel the vegetables and wash them to remove any remaining dirt.
Подготовьте по списку необходимые ингредиенты в указанном количестве. Муку обязательно просейте для получения пышного теста, овощи очистите от кожуры и помойте от остатков грязи.
Take a deep container in which you will knead the dough and combine water, chicken egg, salt and flour in it. Start kneading the dough with a spoon, then add a little flour and knead the dough with your hands until it becomes elastic and sticks from the walls of the dish. Cover the finished dough with a towel and set aside until ready.
Возьмите глубокую емкость, в которой будете замешивать тесто, и соедините в ней воду, куриное яйцо, соль и муку. Начинайте вымешивать тесто ложкой, затем добавьте немного муки и месите тесто руками до образования эластичного состояния и отлипания от стенок посуды. Готовое тесто накройте полотенцем и отложите в сторону до готовности.
To prepare the filling for manti, chop the cabbage thinly, salt and pepper it and crush it with your hands until the juice appears. Finely chop the potatoes into cubes and add them to the cabbage; also add chopped onions to the vegetables. Mix the vegetable mixture thoroughly and proceed to forming the manti. To form the manti, prepare a saucer with vegetable oil and a double boiler.
Для приготовления начинки на манты капусту тонко нашинкуйте, посолите ее, поперчите и помните руками до появления сока. Мелко нарубите кубиком картофель и присоедините к капусте, измельченный лук также добавьте к овощам. Перемешайте тщательно овощную смесь и переходите к формированию мантов. Для формирования мантов подготовьте блюдце с растительным маслом и пароварку.
Divide the finished dough into 2 parts, roll each of them into a sausage and cut into pieces of equal size. Roll each piece of dough into a thin round cake no more than 1 mm thick and the size of a small saucer. Place the vegetable filling in the middle of the flatbread and join the edges of the dough together to form manti. Follow similar steps with all dough and filling. Dip the bottom part of the manti into vegetable oil and place in a double boiler for 40 minutes until cooked.
Готовое тесто разделите на 2 части, каждую из которых раскатайте в колбаску и нарежьте на одинаковые по размеру кусочки. Каждый кусочек теста раскатайте в круглую тонкую лепешку толщиной не более 1 мм и размером с небольшое блюдце. На середину лепешки выложите овощную начинку и соединяйте края теста так, чтобы получились манты. Проделайте аналогичные шаги со всем тестом и начинкой. Манты окунайте нижней частью в растительное масло и выкладывайте в пароварку на 40 минут до готовности.
Serve juicy homemade manti with fresh vegetables hot, brushing each flour product with butter and garnishing with finely chopped herbs.
Сочные домашние манты со свежими овощами подавайте в горячем виде, смазав каждое мучное изделие сливочным маслом и украсив мелкорубленной зеленью.