Prepare the ingredients according to the list in the recommended quantities. Cut the chicken into pieces, rinse under running cold water and dry with a paper towel. Peel the vegetables and rinse thoroughly.
Подготовьте ингредиенты по списку в рекомендуемом количестве. Курицу разделайте на кусочки, промойте под проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем. Овощи очистите от кожуры и тщательно промойте.
Sprinkle the chicken into pieces with the chicken seasoning mixture, coat with mayonnaise and set aside to marinate for 1 hour. Rinse pearl barley thoroughly and soak in cold water for 1 hour. Cut the peeled onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater and fry in a frying pan heated with oil until golden brown.
Разделанную на кусочки курицу посыпьте смесью приправ для курицы, обмажьте майонезом и отложите в сторону на 1 час для маринования. Перловую крупу тщательно промойте и залейте холодной водой на 1 час. Очищенный лук нарежьте небольшим кубиком, морковь натрите на крупной терке и отправьте в разогретую с маслом сковороду обжариваться до образования золотистого вида.
After the time has passed, drain the water from the pearl barley and place it on a baking sheet, thoroughly coated with sunflower oil. Spread the pearl barley over the entire baking sheet, add fried vegetables in the form of onions and carrots, stir the mixture and season with salt and pepper to taste.
По истечении времени слейте с перловой крупы воду и переложите ее на противень, тщательно промазанный подсолнечным маслом. Разравняйте перловку по всему противню, присоедините к ней обжаренные овощи в виде лука и моркови, перемешайте массу и приправьте солью и перцем по вкусу.
Pour hot water over the pearl barley with vegetables so that the water covers the porridge by more than 2 cm. Place marinated chicken on top of the cereal and place the dish in an oven preheated to 200 °C to bake for one hour.
Залейте перловую крупу с овощами горячей водой, так чтобы вода покрывала кашу больше чем на 2 см. Сверху на крупу выложите маринованную курицу и отправьте блюдо в разогретую до 200 °С духовую печь запекаться в течение одного часа.
Serve the crumbly pearl barley with chicken and vegetables hot, complemented by a salad of fresh vegetables and herbs.
Рассыпчатую перловку с курицей и овощами подавайте в горячем виде, дополнив салатом из свежих овощей и зелени.