Peel the potatoes and onions and grate them on a coarse grater. Peel the garlic.
Картофель и лук почистите и натрите на крупной терке. Чеснок почистите.
Cut the fillet into very small pieces and mix with the potato mixture. Add chopped garlic, mayonnaise, eggs, salt and pepper there. Mix well.
Нарежьте филе на очень маленькие кусочки и смешайте с картофельной массой. Туда же добавьте измельченный чеснок, майонез, яйца, соль и перец. Хорошенько перемешайте.
Add starch to the mixture and mix again. Heat a frying pan with a little oil. Using a tablespoon, place the potato mixture into pancakes in the form of pancakes.
Добавьте к массе крахмал и еще раз перемешайте. Разогрейте сковороду с небольшим количеством масла. Выкладывайте на сковороду картофельную массу в виде оладий с помощью столовой ложки.
Fry pancakes on both sides until golden brown. Place the finished pancakes on a paper towel to remove excess oil.
Обжаривайте драники с двух сторон до золотистой корочки. Готовые оладьи выкладывайте на бумажное полотенце, чтобы удалить лишнее масло.
Serve pancakes hot with sour cream or your favorite sauce.
Подавайте драники горячими со сметаной или с любимым соусом.