Wash the chicken fillet, remove the films and dry with a paper towel.
Куриное филе помойте, удалите пленки и обсушите бумажным полотенцем.
Cut the chicken fillet into medium pieces and place in a bowl. In a separate deep marinating bowl, combine paprika, cumin, chili pepper and mix the ingredients. Add lemon juice and olive oil to the spices, mix the marinade thoroughly until smooth.
Куриное филе нарежьте средними кусочками и переложите в миску. В отдельной глубокой посуде для маринования соедините паприку, тмин, перец чили и смешайте ингредиенты. Добавьте к специям сок лимона и оливковое масло, тщательно перемешайте маринад до образования однородности.
Place the chicken fillet cut into pieces into the prepared marinade, cover the dish with cling film and let marinate for 30 minutes. Then stir the chicken in the marinade and transfer it to a frying pan preheated with oil to fry for 5-7 minutes on each side.
В приготовленный маринад переложите нарезанное кусочками куриное филе, накройте блюдо пищевой пленкой и дайте помариноваться 30 минут. Затем перемешайте курицу в маринаде и переложите ее в разогретую с маслом сковороду обжариваться в течение 5-7 минут с каждой стороны.
Serve the spicy chicken with paprika hot, accompanied by rice, fresh vegetable salad and sweet and sour sauce.
Пикантную курицу с паприкой подавайте в горячем виде, дополнив рисом, салатом из свежих овощей и кисло-сладким соусом.