Peel the onion and finely chop. Wash the carrots, peel and cut into strips.
Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Морковь помойте, почистите и нарежьте соломкой.
Place the frying pan on the fire and pour in a little sunflower oil. Cut the meat into small pieces and place in a heated frying pan. Fry over high heat for several minutes, stirring occasionally.
Поставьте сковороду на огонь и налейте немного подсолнечного масла. Мясо нарежьте на небольшие кусочки и выложите на разогретую сковороду. Обжаривайте на сильном огне несколько минут, периодически помешивая.
After the meat has browned, add chopped onions to it, and after 5 minutes, carrots. Simmer over low heat for a few more minutes. Add rice, salt, spices and whole cloves of garlic.
После того как мясо подрумянилось, добавьте к нему нарезанный лук, а через 5 минут морковь. Томите на небольшом огне еще несколько минут. Засыпьте рис, посолите, добавьте специи и целые дольки чеснока.
Fill the dish so that the water covers the rice by 2 cm. Cook over low heat for 40-45 minutes under the lid. The dish is ready.
Залейте блюдо таким образом, чтобы вода покрывала рис на 2 см. Готовьте не небольшом огне 40-45 минут под крышкой. Блюдо готово.